27 juni 2013

Leuke nieuwtjes...

Het is al weer even geleden dat ik een post heb geplaatst. We zitten in een drukke periode. En dan voornamelijk met Landelijk at Home.
Al een tijd beheer ik een webwinkel en sinds een klein jaartje ook met een showroom. Wat was ik daar blij mee, een mooie ruimte om al mijn meubels te showen. Maar na een tijd begon ik uit mijn jasje te groeien en ik wilde meer.
Wij hebben daarom besloten mijn showroom te verdubbelen naar een grotere ruimte En dat vraagt nogal veel tijd en aandacht.
De meubels (en de sfeer) die ik nu verkoop is voornamelijk veel wit, grijstinten, zwarttinten. Een beetje de 'Riviera Maison' stijl.

Op deze foto's een voorbeeld van een geleverd interieur:


Echter het landelijk wonen is zo breed, meer dan alleen maar het wit.
Daar is onze woning een voorbeeld van.

Prachtige doorleefde houten meubels, kalkverf, oud, antiek etc. Dit wilde ik graag samen combineren en mijn klanten beide sferen laten proeven.

Nu is het dan eindelijk zo ver, mijn droom komt steeds een beetje meer uit. We gaan onze showroom uitbreiden en verbouwen. Er komen 2 ruimtes met een tussenopening.

Een leuk nieuwtje is dat Landelijk at Home sub-dealer word van de prachtige verflijn Pure & Original.



Al jaren ben ik fan van deze verf. In onze vorige woning de krijtverf en in onze huidige woning de kalkverf.
Om de klanten de sfeer van deze verf te laten zien gaan wij alle wanden in de showroom met deze verf verven. In ruimte 1 de krijtverf en ruimte 2 de kalkverf.
De afgelopen week heb ik de kleurenstalen binnen gehad. Daar word je al blij van, wat een prachtige tinten.






















Ik heb een kleurenplan gemaakt voor de wanden. En het word zooo mooi! Zodra het zover is zal ik jullie dit zeker laten zien.

Ook hebben we een stoere vloer uitgezocht. Het word een oude plankenvloer van sloophout. Hier zie je een voorbeeld:


Zie je het al voor je? ;-)

Op dit moment ben ik druk bezig met nieuwe leveranciers. Buiten mijn eigen gemaakte en geverfde meubels gaan we ook houten meubels, nieuwe kasten, stoelen, banken en meer woonaccessoires verkopen.

Hier een kleine impressie:






























De stofstalen zijn ook al binnen





















Jullie begrijpen daarom vast wel waarom het zo'n tijdje stil is geweest.
Tussen de bedrijven door zijn we ook nog op vakantie geweest, daarover binnenkort een andere post.

Thuis hebben we ook niet stil gezeten. De gang en de slaapkamer staan inmiddels ook in de kalkverf, het is erg mooi geworden. Binnenkort maak ik er foto's van.
Iedereen een hele fijne avond.